Blog Archive

Sunday, August 3, 2014

Summer Shoes - My favorite pairs for S/S 2014 from MIGATO

Καλοκαίρι. Η θερμοκρασία ανεβαίνει, οι ρυθμοί γίνονται πιο χαλαροί και η διάθεσή μας για εκδρομές και βόλτες αυξάνεται. Αέρινα ρούχα, ελαφριά υφάσματα, χρωματιστά αξεσουάρ και ψάθινα καπέλα ντύνουν το καλοκαιρινό σκηνικό.
Τί γίνεται όμως με τα παπούτσια? Ποιά είναι τα κατάλληλα ώστε να αισθανόμαστε άνετες αλλά και να είμαστε μοντέρνες και εντυπωσιακές? Με τη βοήθεια της αγαπημένης μου εταιρείας MIGATO θα κάνουμε μία βόλτα στα hottest trends αυτού του Καλοκαιριού.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά. Σανδάλια. Τα ancient greek sandals και τα gladiators είναι αναμφισβήτητα η νούμερα ένα τάση κάθε καλοκαίρι.  Beige και nude είναι οι κυρίαρχοι χρωματισμοί και άλλοτε μαύρα ή λευκά με straps και χρυσές λεπτομέρειες φοριούνται όλη μέρα με shorts, φορέματα, τζιν ή και μόνο με το μαγιώ σας. Φέτος οι λευκές rubber σόλες έκαναν την εμφάνισή τους και αμέσως έγιναν το must-have κομμάτι κάθε καλά ενημερωμένης fashionista. Ο funky σχεδιασμός της τρακτερωτής τους σόλας κάνει όλα σας τα outfits ξεχωριστά και το περπάτημά σας εξαιρετικά άνετο. Για όλες εσάς που δε μπορείτε να αποχωριστείτε το χρώμα, συνδυάστε τις γήινες αποχρώσεις με έντονο φούξια, κοραλί, τιρκουάζ και animal prints.


Δεύτερο απαραίτητο κομμάτι είναι οι πλατφόρμες. Ιδανικές για γυναίκες που δεν μπορούν να αποχωριστούν τα παπούτσια που τους προσθέτουν ύψος ούτε και στις καλοκαιρινές τους διακοπές αλλά και για όσες είναι καλεσμένες σε γάμους και βαφτίσεις σε νησιά. Μιας και δεν υπάρχει μεγαλύτερο στυλιστικό foul από γυναίκες που προσπαθούν να ισορροπήσουν σε 12-ποντα στα πλακόστρωτα δρομάκια των νησιών σου έχω τις πιο ωραίες πλατφόρμες για κάθε περίσταση για να επιλέξεις. Pastel, navy, espandrilles, με λάμψεις...you name it.




Για όσους μείνουν στην πόλη προτείνω σανδάλια με κορδόνια για τα νυχτοπερπατήματά τους σε royal blue ή σε μαύρο και nude mixed με animal print ή statement high heel sandals που σίγουρα θα κάνουν πολλά κεφάλια να γυρίσουν...




Kαλές Βόλτες <3 <3 <3

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...