Blog Archive

Friday, August 1, 2014

Karma Creations - Interview and Giveaway

Μπρούτζος, ημιπολύτιμοι λίθοι, γυαλί, υφάσματα φτιαγμένα στον αργαλειό. Η Έλενα συνδάζει το παραδοσιακό με το μοντέρνο σε μία συλλογή που φέρνει θύμησες, αρώματα και ήχους από το παρελθόν.



1. Ποιος κρύβεται πίσω από το “Karma Creations”? 
Λέγομαι Έλενα, και το Karma Creations είναι η συλλογή από χειροποίητες δημιουργίες που κατασκευάζω με πολλή αγάπη και μεράκι. 

2. Πώς και πότε πήρες την απόφαση να δημιουργήσεις το “Karma Creations”? 
Το Karma Creations ξεκίνησε ως Κάρμα, κατάστημα ιδιαίτερων ρούχων και αξεσουάρ στην Αντίπαρο, πριν από 12 χρόνια. Με τον καιρό αποφάσισα να προσθέσω και δικές μου δημιουργίες, αφού έχω από μικρή το 'μικρόβιο'. Από φέτος δημιουργήθηκαν, εκτός από το blog, σελίδα στο facebook, προφίλ στο twitter και το pinterest, όπου προβάλλονται όλες οι τελευταίες δημιουργίες μου. 


3. Τί περιλαμβάνει η συλλογή “Karma Creations” για το Καλοκαίρι 2014?
Για το καλοκαίρι 2014 η συλλογή μου περιλαμβάνει κυρίως ανάλαφρα, χαρούμενα, χρωματιστά αξεσουάρ, με boho chic και vintage στυλ. Περιλαμβάνει κομμάτια όπως σκουλαρίκια σε ombre χρωματικές διαβαθμίσεις, κολιέ με δροσερές γυάλινες χάντρες σε διάφορες χρωματικές αποχρώσεις και μεταλλικά διακοσμητικά κουμπώματα, βραχιόλια με celtic knot πλέξη και μπρονζέ μεταλλικά στοιχεία, καθώς και χειροποίητες τσάντες, φτιαγμένες με ιδιαίτερα υφάσματα. Όλα μου τα σχέδια ανεβαίνουν τακτικά στo blog μου, το karmacja.blogspot.gr .

4. Τί υλικά χρησιμοποιείς? 
Για την κατασκευή των κοσμημάτων της συλλογής μου, χρησιμοποιώ πολλά και διάφορα υλικά. Διαφορετικά είδη κορδονιών και κλωστών, όπως είναι, για παράδειγμα, η κηροκλωστή και η ποντικοουρά, καθώς και χάντρες από διάφορα υλικά όπως το γυαλί, οι ημιπολύτιμοι λίθοι και ο πολυμερικός πηλός. Σε κάποιες περιπτώσεις χρησιμοποιώ τεχνικές όπου μεταχειρίζομαι ιδιαίτερα υλικά, όπως για παράδειγμα το faux γυαλί, το χαρτί (quilling) και άλλα. Για τις τσάντες χρησιμοποιώ κυρίως ύφασμα, συνήθως υφαντό, αλλά και ενίοτε δέρμα, λινάτσα ή και άλλα υλικά, ανάλογα με το σχέδιο. 



5. Ποιά είναι τα βασικά κομμάτια που πρέπει κάθε γυναίκα να έχει?
Πιστεύω ότι δεν υπάρχουν στάνταρ κομμάτια που πρέπει να έχουμε. Κάθε γυναίκα είναι μια ξεχωριστή ύπαρξη, με τη δική της προσωπικότητα, που σημαίνει ότι τα ενδυματολογικά στοιχεία και αξεσουάρ που επιλέγει πρέπει να ταιριάζουν με το δικό της προσωπικό στυλ.

6. Ποιο είναι το κομμάτι της δικής σου γκαρνταρόμπας που δεν αποχωρίζεσαι ποτέ και ποιό κομμάτι από τη συλλογή σου είναι το αγαπημένο σου? 
Το κομμάτι που πραγματικά δεν αποχωρίζομαι ποτέ, γιατί εκτός από μεγάλη χωρητικότητα και πρακτικότητα (κρατιέται και με δύο τρόπους), διαθέτει και ωραία εμφάνιση , είναι η καλοκαιρινή κρεμ τσάντα, που είναι φτιαγμένη στον αργαλειό. Είμαι πολύ ικανοποιημένη με τις φετινές καλοκαιρινές μου δημιουργίες. Αυτά που έχω ξεχωρίσει λίγο παραπάνω είναι τα boho σκουλαρίκια σε πολύχρωμες ombre διαβαθμίσεις, με βασικό υλικό τη βαμβακερή κλωστή, μια δημιουργία που εντυπωσιάζει χωρίς να κουράζει, λόγω χαμηλού βάρους. 


7. Τί συμβουλή θα έδινες στις αναγνώστριές μας για να καταφέρουν να κάνουν εμφανίσεις που θα ξεχωρίσουν αυτό το Καλοκαίρι? 
Να είναι ο εαυτός τους και να επιλέγουν μοναδικά κομμάτια που θα ταιριάζουν στην ιδιοσυγκρασία τους και θα τις κάνουν να νιώθουν άνετα. 

8. Πού μπορεί κανείς να βρει κομμάτια της συλλογής σου?
 Τα κομμάτια της συλλογής Karma Creations διατίθενται στο κατάστημα Karma στο όμορφο νησί της Αντιπάρου. Επίσης μπορεί κανείς να τα δει στην σελίδα μας στο Facebook, στο www.facebook.com/karmacja , στο twitter, twitter.com/Karma_Creations , καθώς και στο blog, στο karmacja.blogspot.com . Σύντομα κοντά σας θα είναι και το Karma Etsy Shop, όπου θα διατίθενται όλα τα κομμάτια της συλλογής Karma Creations. 



9. Κλείνοντας θα σε ρωτήσω κάτι που ρωτάω σχεδόν όλους. Τι ονειρεύεσαι για το μέλλον του “Karma Creations”? 
Εύχομαι στο μέλλον να είμαι το ίδιο -ή γιατί όχι, και ακόμα περισσότερο- δημιουργική, για να μπορώ να προσφέρω στις γυναίκες που αγαπάνε το χειροποίητο μοναδικά κομμάτια που θα τις κάνουν να αισθάνονται ακόμα πιο ιδιαίτερες και όμορφες.

Το Out of the Box συνεργάζεται με το Karma Creations και δίνει την ευκαιρία σε μία μεγάλη τυχερή να κερδίσει τη χειροποίητη τσάντα ώμου της παρακάτω φωτογραφίας φτιαγμένη με μπρούτζινα στοιχεία και λινάτσα.
Για να τη διεκδικήσετε ακολουθήστε το σύνδεσμο
. Βεβαιωθείτε ότι ακολουθήσατε όλα τα βήματα ώστε η σμμετοχή σας να έιναι έγκυρη! 


Κ Α Λ Η  Ε Π Ι Τ Υ Χ Ι Α !!!!

No comments:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...